Schatten van de rommelmarkt

tas_plus_kussen

De hubbie had een vroege workshop, ideaal om nog eens een bezoekje te brengen aan de plaatselijke rommelmarkt. Ik vind het zalig om voor een prikje echte schatten te vinden waar een ander liever vanaf is.

Als ik de lieve man achter het kraampje moet geloven werd dit kussen met de hand gehaakt door zijn oma, ik geloof het graag. De geliefde granny squares, check! Leuke kleurtjes, check! Geweldig prijsje, dubbel check! Voor dit prachtexemplaar betaalde ik amper 2€, aan de oma van de verkoper BEDANKT :-).

Amper een paar kraampjes verder spotte ik deze tas, al een tijdje ben ik op zoek naar een tas om mee naar de naailes te nemen en dit exemplaar is gewoon perfect, vintage en groot. Je bent op een rommelmarkt dus mag je pingelen, de oorspronkelijke vraagprijs was 5€ maar nam hem mee naar huis voor amper 2€!

De tas had wat TLC nodig maar na een behandeling met schoensmeer en vanillesuiker tegen de muffe geur (een gouden raad van tante Kaat) kan ik morgen met mijn gloednieuwe tas naar de naailes.

Volgende week is het de laatste keer rommelmarkt, ik ga want je weet nooit waarmee je naar huis komt!

One thought on “Schatten van de rommelmarkt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s