Over naaikaffees

Sewilicios

Opgepast, dit is een blogpost om schaamteloos reclame te maken :-).

In mei ontdekte ik via het bloggen het groepje Sewilicious, een stel jonge madammen die net als ik gebeten waren door het naaivirus en die op zoek waren naar een leuke locatie om samen te naaien.

Na wat heen en weer mailen kregen we een zaaltje toegewezen in het Cultureel Centrum van Leopoldsburg, een facebookpagina werd opgemaakt en leden werden toegevoegd.

Op donderdag 12 juni was het eindelijk zo ver, met een klein hartje richting het CC en dan maar hopen op veel volk. Uiteindelijk waren we met 4, de naaimachines werden boven gehaald en de tips en tricks kreeg je er gratis bij. Heel veel genaaid werd er uiteindelijk niet aangezien we net iets te veel tetterde.

We zijn ondertussen november en helaas zijn we nog maar met ze’n 3, nog steeds even enthousiast als in juni maar er blijven helaas heel wat lege stoeltjes over.

Tijdens een bezoekje aan ons favoriete naaiwinkeltje Lizzy l’oiseau, stelde de eigenares Tinneke voor om wat reclame te maken met een leuke flyer. Naaien kunnen we maar een flyer ontwerpen is nog net iets anders, gelukkig is er dan de hubbie die onder lichte dwang iets leuks uit zijn mouw moet toveren et voila dit is hem geworden!

1 flyer sewilicious

Iedereen is welkom in ons Naaikaffee! Woon je in Leopoldsburg of in de buurt en heb je goesting en of ken je iemand die misschien ook interesse heeft? Bezoek snel onze faceboekpagina of stuur ons een mailtje en misschien zien we elkaar in het naaikaffee!

Advertenties

2 reacties op ‘Over naaikaffees

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s