SOS

sos

Net een super leuk naai projectje afgewerkt waar ik nog niet veel over mag vertellen en het volgende dient zich al aan, en het goede nieuws is dat ik het mag delen want Madame Stof en geheimen is not a perfect match :-).

Deze week kreeg ik een heel erg leuk mailtje van Nicky, een straffe madam met een GEWELDIG idee!

Save Our Shape wil patronen maken op maat én op vorm voor vrouwen als jij en ik, voor vrouwen die zich niet comfortabel voelen in de standaard. Of voor vrouwen met een standaardmaat maar met een aandachtspuntje, zoals een vollere boezem, bredere schouders of zwaardere bovenbenen. Maar ook voor dames die niet hetzelfde kleedje willen dragen als hun buurvrouw of collega, en ook voor de creatievelingen die hun naaivaardigheid naar een hoger niveau willen brengen.

Via de webshop zal je de patronen rechtstreeks kunnen aanschaffen, Nicky zal zorgen voor een goede beschrijving zodat iedereen weet hoe je jezelf moet opmeten. Aangezien dat dit natuurlijk de essentie is van heel het project en dat sommige mensen hierin graag begeleid willen worden zal er een netwerk worden uitgebouwd met SOS meters.

Dit zijn vooral eigenaars van naaicafé’s, maar ook dames die thuis workshops geven én die het vak goed beheersen. Bij de SOS meters kan je in een groep bediend worden (workshops) ofwel kan je individueel terecht om je te laten opmeten. Je krijgt dan het patroon van een toile (een basiskleedje zonder afwerking) en als die in elkaar zit, doe je samen met de SOS meter de doorpas om je maten te ‘finaliseren’. Daarna kan je met je matenID steeds opnieuw bestellen op de webshop.
De workshops zullen bestaan uit twee sessie. De eerste om zich op te meten, de tweede om de toile te maken en de doorpas te doen. En omdat dat voor sommige weer niet altijd nodig is, trekken we de verschillende diensten uit elkaar: het opmeten, het maken van de toile, de doorpas. Je kiest als klant dan zelf voor welk van de drie fasen je bij de SOS meter gaat aankloppen, er worden ook workshops voorzien om in enkele lessen aan de slag te gaan met één patroon van SOS.
Ik weet niet bij jullie maar Madame stof is enthousiast, Nicky ik hoop dat je dit project kan waarmaken want je gaat heel erg veel dames heel erg blij maken!
Hier blijf je op de hoogte van het project en wie weet ben jij binnenkort in het bezit van HET perfecte patroon, every seamsterss dream!
Liefs,
Madame stof x
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s