Een Grace voor Mona

  

Griet van Emma en Mona lanceerde een gratis patroontje voor dit überschattige jurkje genaamd ‘Grace’, en zocht patroontesters.

Een mini model was snel gekozen in de vorm van deze cutie, kleine Mona is het dochtertje van een ex-collega en gelukkig was mama even enthousiast als ik over het jurkje.

  
De handleiding die Griet had opgemaakt was voor mij duidelijk al moest ik 2 keer een hulplijn genaamd Miss Pixie inschakelen (wat moet een mens zonder haar 😊).

De hubbie snapte niets van mijn over-enthousiasme over dit ienimiene gevalletje (hormonaal volgens hem 😊), maar ik kon het niet laten om 100 keer enthousiast te roepen ‘kijk hoe schattig’!

  
Toen ik deze foto’s in mijn mailbox kreeg kwamen er net geen tranen aan te pas (van hormonaal gesproken) maar zeg nu zelf ‘kijk hoe schattig)!!!!

Patroon: Grace by Emma en Mona (download hier)

Stof: Lizzy l’oiseau – Heppen

Liefs,

Madame stof

P.S. Nikie, heel erg bedankt dat ik kleine Mona als model mocht gebruiken!

Advertenties

16 reacties op ‘Een Grace voor Mona

  1. Oh zo mooi en wat een prachtig fotomodel! Ik wilde het ook maken maar bij het afdrukken van het patroontje ging het wat mis. Er zat een golf in de onderste lijn van het bovenstukje en de schoudernaden waren ook niet even breed. Hoe heb jij dat opgelost? Alvast bedankt!

    1. Als je print moet de instelling op ware grote staan. Meet voor de zekerheid de vierkantjes na, die moeten 6 cm zijn. Lukt het niet wil ik hem gerust printen en versturen naar je. Veel succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s