Penny by Fibre Mood #winterinaugust….

c58539c3c858c6e7a0c8a9a7d3a69572

Naailand viert de geboorte van een nieuw magazine;  Fibre Mood is een feit! Je moet al op Mars wonen om er nog niet van gehoord te hebben, maar vanaf vandaag kan je het vinden in verschillende stoffenwinkels en online!

38503192_2042712115747991_720863368180662272_o

Via Facebook kon je je aanmelden op de Secret Sewciety pagina waar je al een klein voorproefje kreeg van de aankomende patronen. Patronen op mijn lijf geschreven, één voor één toppers die op het to do lijstje komen. Super toffe breipatronen waar ik jaloers op ben (omdat ik niet kan breien) en hele leuke kinderpatronen. Je kreeg ook de kans om als eerste een patroon te gebruiken, mijn oog viel op Penny een super leuk jasje met heel veel mogelijkheden.

_DSC1995

Het was even wachten op het patroontje en de deadline was krap gemeten maar ik kon gelukkig stressloos naaien door mijn stofkeuze (ik kon de voering al weglaten). Het originele exemplaar dat ze gebruiken in het magazine is gemaakt in bont, dit wilde ik ook maar vond niet onmiddellijk eentje naar mijn goesting. Dit ‘omgekeerd schaap’, excuses voor het dialect, maar ik heb geen idee hoe je deze stof benoemt 😉 trok mijn aandacht en begon vol overgave te knippen en te spelden…. Bij een eerste pasbeurt viel het al op, veel te saai voor Madame Stof en mijn 24 op 24 hulplijnen onder de naam Tamara en Kelli bevestigden dit vol overgave.

_DSC2009

Ik knipte en een kap maar ook dat vonden ze niks, Pinterest blijkt dan altijd een goede inspiratiebron te zijn. Een kraag leek me wel wat, na wat extra teken- en knipwerk was ik tevreden maar het jasje lijkt helemaal niet meer op de originele versie. Toch maar met een bang hartje gemeld aan de dames achter Fibre Mood maar ze moedigen net aan om de diversiteit te tonen van hun patronen, missie geslaagd dus!

_DSC2010

Een locatie die winters aanvoelt is niet makkelijk te vinden bij 24 graden maar een dennenboom doet zijn job perfect :-).

_DSC2012

Lieve dames achter Fibre Mood, heel erg veel succes met jullie kindje, ik ben alvast fan en er zal heel wat genaaid worden! Bedankt dat ik er bij mocht zijn op de lintparty 🙂

Natuurlijk is er niet alleen de Penny, kijken jullie even mee wat er nog werd genaaid?

Patroon: Penny by Fibre Mood

Stof: Infinity

Pics: Lunatiek, edited by the hubby

6 reacties op ‘Penny by Fibre Mood #winterinaugust….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s