Wallys for the win….

Editie 4 van Fibremood is een toppertje, ik maakte ondertussen deze Kai blazer, een nog te bloggen Mira jurkje en deze Wallys blouse. ‘Deze mooie wikkelblouse met lange mouwen is gepast voor elke gelegenheid. De blouse geeft een nonchalante look en heeft een mooie V-hals waardoor je taille meer in de verf wordt gezet‘ dixit Fibre Mood en geef ze eens ongelijk.

Zij koos bij de lancering voor de Wallys en toen wist ik al dat ik hem ook wilde, de mouwen, het enorme striklint…. Over de stofkeuze bestond geen twijfel, die schreeuwde Wallys! Een zijde achtig stofje in zachtroze met a splash of ‘kleurspattekes’.

Het naaiproces is een eitje, de werkbeschrijving is dan ook super duidelijk dat zelfs een beginnende naaister met een beetje inzet een prachtige blouse kan maken. Ik heb geen enkele aanpassing gedaan, alhoewel ik koos voor 1 knoopje ipv 3 gewoon omdat ik het mooier vond.

Om het geheel naar mijn eigen stijl te brengen koos ik er voor om de blouse te combineren met een witte plooirok en mijn coole dad sneakers, voor de een een clash voor mij mag het wel. Vandaag hangt ze naast mijn jeanscullote om ze morgen weer te dragen…..

Liefs

Madame Stof

Patroon: Wallys – editie 4 Fibre Mood

Stof: markt Eindhoven

Foto’s: Tamara, bewerkt door de hubbie

3 gedachten over “Wallys for the win….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s